dahulukan yang kanan taw =)

camat malam semua.....
dah lama jugak aku xupdate new post....
malam ni pun xtaw nak post apa...
tapi asanya bley la kongsi apa yang aku tengok kat tv tadi...
pasal dahulukan yang kanan....
aku sa statement ni mesti sangat familiar dengan readers yang beragama Islam coz seperti yang kita tau.....banyak nya keberkatan bila memulakan apa2 yang kita nk buat dengan tangan kanan...langkah kanan...dan apa yang sepatutnya dikanankan (wujud ke pekataan 2..hehe =p )
tapi janganlah readers yang dilahirkan kidal merasa sedey...menurut kata ustazah dalam tv tadi....sebolehnya cuba amalkan dahulukan yang kanan tapi kalau xmampu tidak menjadi kesalahan bagi mereka yang kidal......



makan McD beriya-iya, jgn lupe komen n follow blog ni ya ^_^

2 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Erk, sudah tiada. Ada tukar apa2 dah ke? Malware tu slalunya ada bila kita guna gadget. Skg dah x ada. Thumbs up. >.<

mr & mrs ash said...

hehe,dh xda ek....
sy blaja kt 1 blog ni...die aja cara nk buang malware dlm blog....
=)

c0pYrIghT 0f mRs.d