ada sesape nak baca entry panjang nih???hehe =p

 
camat petang suma......
ceria cikit mrs.d ari ni coz tenet dah laju...muahaaha...padahal orang lain tak de pun masalah cam mrs.d..huhu
sume2 yang tengah saja2 tak tau nak watpe...meh jenguk baca entry terpanjang mrs.d penah wat..huhu....
ini kira entry terkumpul yang terpost-post dari dulu...hehe
 
1. raya aidiladha....
tahun ni berlalu dengan cepat sekali.....betul ke??hehe
yela...tambah pulak uitm sekarang kan cepatkan semester....cuti sekejap ja...dah mula sem baru....then raya pun tiba......bila raya planning baek punya nak wat kuih raya....tapi sempat wat 1 jenis ja coz my mum sakit pewot..... well, ini pic nya ye....

2. result final semester Dip in Accountancy
rasa macam baru semalam mrs.d masuk uitm wat dip acc....
haih...dah abeh rupanya diploma...dah tua ye...hehehe...jgn lupa tu....
final sem punya exam.....study abeh out la kan....abeh la cgt kan...padahal orang lain enjoy je coz dh pandai..hehe
tunggu punya tunggu...ari result kuar pun tiba....
bedebor2 je bukak email....
alhamdulillah.....
mrs.d dpt 3.++......syukur cangat2.....
apa lagi terus capai handphone....call mr.a....
gembiranya dia untuk mrs.d.....ciap tanya nak adiah apa lagi...hehe...
dan yang paling penting mrs.d dapat gembirakan my one and only mother in the whole wide world....love u mum.....
berbunga gembira hati ini =p

3. cantek tak???
mesti ada yang kata mrs.d perasan kan..hehe...
bukan mrs.d la....
cuba tengok meter kat bawah ni....

p/s: abaikan meter level minyak 2 ye..hehehe
 
 yup,pandai2....maksud mrs.d ialah km yang keta mrs.d telah merentas muka bumi ini...hehe...cantek kan....hehe...ntah apo2 ja mrs.d ni kan...

4. bermalam di hospital pakar selama 4 ari 3 malam
apa???hospital....mrs.d sakit ke???eh..eh...bukan....
my mum sakit...jatuh....
tulang retak...so mrs.d terus bawak mak g hospital pakar kat s.p....
doc tahan mak kat wad coz nak pantau kemajuan.....
so...mrs.d pun bermalam la di citu sekali....
alhamdulillah...mak dah semakin sihat tapi masih guna tongkat and kerusi roda...
 
dah...itu lah suma entry terkumpul mrs.d...
apa???tak panjang pun???hehe,maaf la ye klu post title mrs.d over ckit...
^_^

makan McD beriya-iya, jgn lupe komen n follow blog ni ya ^_^

3 comments:

smilenajah93 said...

tagged awak di blog saya ~

http://smilenajah93.blogspot.com/2011/11/contest-klik-dan-like-fan-page.html

Ungu Violet said...

cian kat mak...moga mak cepat sembuh yer..:)

Miss Nadya said...

suka sebab dapat tenet laju kan??

jom join contest nad tu..:)

tak kisah ada fb ke tak..janji klik aamira..:)

c0pYrIghT 0f mRs.d