keindahan ciptaan ALLAH S.W.T ^_^

selamat petang suma readers.....apa khabar ari ni???
sihat x??? harap2 sihatlah semua ye.....ari ni xda apa yang menarik...
cuma tadi masa jawab call mR aSh kat luar rumah....
tetiba mata aku terpandang kat bunga ros my mum yang tengah kembang cantikkkk sangat.....
so tetiba rasa nak kongsi ngan suma readers.....
pic kat atas ni...aku baru snap....
kalau semua bley tgk depan2 lagi cantik.....
betapa indah nya ciptaan ALLAH S.W.T.......

 ni pulak bunga raya yang cukup memikat aku dengan warnanya....
rasanya semua readers taw yang bunga raya ni bukan saja terdapat dalam warna merah, putih and kuning....
tapi macam2 combination colour ag ada....
macam gambar kat atas ni...
oren kekuningan dengan sedikit campuran merah....unik kan....
aku agak suka bunga raya berbanding bunga-bunga lain....
tak tau kenapa...hik3....
ag pun bunga raya kan bunga kebangsaan kita....
^_^

p/s : sori lah picture yang aku snap xcantik....pakai hp murah je snap....hehe


makan McD beriya-iya, jgn lupe komen n follow blog ni ya ^_^

3 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Nice flowers. Eh, banyak ke bunga kt rumah? Ada bunga orkid x? Saya suka orkid. ^^

mr & mrs ash said...

ade2...nti sy snap n upload...
=)

Mr.Thinker@Ali said...

Hahaha. Cara lar. I'm waiting for it yo!

psst: Penat baru balik drpd Terengganu. Syok..!! ^^

c0pYrIghT 0f mRs.d